fbpx
Selecteer een pagina

Klanktherapie

Klank Therapy

Heb jij persoonlijk ook wel eens de nood om eens goed in de watten te worden gelegd?  Met een persoonlijke klank behandeling kan dit.

Klanktherapie wordt wel eens het medicijn genoemd van de 21e eeuw en zelfs de wetenschappelijke wereld kijkt in de richting van klankgenezing. Bij Pulsingsound wordt er gewerkt met de gekende healing frequenties die je worden toegediend. Je krijgt wat je op dat moment nodig hebt om terug meer in balans te komen. Disbalans kent vele oorzaken: voeding, stress, gebeurtenissen, externe factoren etc.. Wat ik doe met klank is alles een beetje losmaken om dan terug netjes op zijn plek terecht te komen. Zelf werk ik vanuit verschillende perspectieven die gebasseerd zijn op het spirituele/ sjamanistische, het wetenschappelijke en eigen aanvoelen en ervaring.

 

Concreet ben je een uurtje volledig afgesloten van de rest van de wereld en betreed je via een persoonlijke aanpak de klankwereld met al zijn facetten. Klankgenezing kent vele vormen en bij Pulsingsound bied ik je er eentje van aan.

Neem gerust contact met me op voor meer info.