fbpx
Selecteer een pagina

Intome Sound Studio

Unieke plek om muziek en audio op te nemen

Op zoek naar een rustige plek waar je jouw muziek of audio project tot leven wilt wekken. Oog voor de klank en je eigen proces tijdens de opnames. Als muzikant en soundscaping artiest begeleid ik je ook graag in je creatieve proces.

kijk hier voor verdere info over de studio

 

Our Story

 Al heel wat jaren en vele klankreizen later kom ik tot de constatatie dat iedereen muzikaal talent bezit. Als ik dit niet geloof dan had ik mijn eigen weg hierin waarschijnlijk ook niet ontdekt. Weg van de veronderstelling hoe iets eruit moet zien in in mijn geval moet klinken, ben ik op ondersoek gegaan naar mijn eigen muziek, wat wil IK doen hierin en delen met de wereld. Het enige wat echt is , is datgene dat diep uit jezelf komt. Voor mij is muziek ook een medium waar je nooit het einde van zal tegenkomen, en kom je volgens mij op spirituele domein terecht. Constante groei, jezelf tegen komen, falen, succes en niet te vergeten het genot van muziek te mogen maken inspireert me. 

 

Our Mission

De doelstelling is om anderen de kans te geven om op een kwalitatieve manier met muziek te werken , te ontdekken, op te nemen en te groeien.