fbpx
Selecteer een pagina

Workshop Intuïtief musiceren

Ontdek de muzikant in jezelf.

De workshop

 

Heb je een instrument of zing je graag? Voel je de behoefte om samen in groep het proces aan te gaan en muziek te maken? Dan begeleiden Vicky en Sven je daar graag in.
Doorheen verschillende muzieksessies creëren wij een muzikaal veld waarbinnen jij je eigen plek kan ontdekken om klank en muziek te maken. Dit kan met stem of met een instrument. Tussen de muzieksessies nemen we de tijd om te delen waar je zit en waar je blokkades zijn. Wij begeleiden je doorheen je proces om vanuit intuïtie muziek te maken.
Het creatieve proces is ook een ingang tot jezelf, het is namelijk een diep persoonlijk proces. We maken intuïtief muziek, voelen elkaar en de klank aan en laten ons verwonderen door onze eigen creatie.
Het leuke aan werken in een muziekstudio is dat we de mogelijkheid hebben om professioneel klank op te nemen en een echte studio ervaring opdoen.
Na de workshop krijg je van ons dan een volledig af gemixte audio versie van onze sessies.     

Agenda:

 

13 Januari 2024 

16 Maart 2024

 

 

Inschrijven doe je door in de shop de cursus aan te kopen. 

of door hier te klikken

 

Jaren geleden

“Ik ben tijdens onze reis in de yurt in mijn hoofd, enkele keren geteleporteerd naar Lapland. Ik kon de heuvels zien, de rendieren ruiken, de sneeuw en de ijzige wind voelen.💫. Ik kan het niet anders omschrijven als een “trip”.
Wat een mooie locatie ook. 100m van de yurt is er de “westerse wereld”. Maar rond en in de yurt voel je je in de middle of nowhere. 
Ik was ook echt onder de indruk van de studio. Al die bekende en onbekende instrumenten zien liggen of hangen zorgen ervoor dat je  direct in een muziekwereld terecht komt, nog voor er één geluid is geproduceerd. Ook dat zou een tweede keer weer een avontuur kunnen zijn…en instrument in je handen houden waarvan je geen idee hebt of je er op moet blazen of kloppen”

10 + 7 =